Başkan Doğan Hedefi On İkiden Vurdu

İzmit Belediyesi ve Öz Kuruçeşme Avcılık ve Atıcılık Derneği işbirliğinde düzenlenen Trap-Kurşun Atışları, Kulfallı Kavakpınar...

İzmit Belediyesi ve Öz Kuruçeşme Avcılık ve Atıcılık Derneği işbirliğinde düzenlenen Trap-Kurşun Atışları, Kulfallı Kavakpınar Mevkii’nde gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla gerçekleşen atışlara avcılar yoğun ilgi gösterdi.

Sorunsuz gerçekleşen atışlarda kendisi de atış yaparak hedefi on ikiden vuran Başkan Doğan “Atış müsabakaları bizim geleneğimiz olan bir spor dalı. İzmit’te halkımızın bir çoğunun av merakı var. Biz de isteklerini yer?ne getirerek böylesi etkinlikler düzenliyoruz. İzmitli av severler için belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Öz Kuruçeşme Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Ali Tanıl da ‘’Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm üyelerimiz adına bize destek veren ve yanımızda olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederiz” dedi. Avcılar arasında kıyasıya yapılan atış müsabakası sonunda hedefi on ikiden vuran avcılara çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: