Başkan Doğan Kadın Meclisi Üyeleriyle Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve İzmit...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve İzmit Belediyesi Kadın Meclisi ile Gölkaypark’ta gerçekleşen kahvaltıda biraraya geldi. Başkan Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, İzmit Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ve meclislerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“Kadınların iş dünyasında, siyasette, sanatta, sporda ve tüm meslek dallarında daha fazla ve etkin bir şekilde yer almaları istiyoruz. Dünyada ve ülkemizde kadınların ne kadar başarılı olduklarını hep birlikte görüyoruz” diyen Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak her zaman kadınların yanında olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi tarafından Cephanelik Bölgesi’nde yaptırılan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi hakkında kadınlara bilgi veren Başkan Doğan, “Yapımına yaklaşık 6 ay önce başladığımız merkezin yaklaşık yüzde 30’luk bölümü tamamlandı. 47 dönümlük bir alan üzerinde yapılmakta olan tesisi yılsonuna kadar bitirmeyi planlanıyoruz. İzmit Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından olan ve kendi alanında Avrupa’nın ve Türkiye’nin en modern projesi olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi İzmit Belediyesi olarak kadına verdiğimiz değerin kanıtıdır” dedi.

Gölkaypark gibi güzel bir tesisi şehrimize kazandıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu “her alanda başarılı bulduğumuz Başkan Doğan’ın kadınlara sözde değil uygulamaları ile değer ve destek verdiğini çok iyi biliyoruz. Kendisine yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Kadın Sosyal Yaşam Merkezi bu kentin kadınları için bulunmayacak bir fırsat, tesis için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: