Başkan Doğan Öğretmenlerini Ağırladı

Eğitime verdiği desteklerle bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mezun olduğu İzmit Lisesi öğretmenlerini...

Eğitime verdiği desteklerle bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mezun olduğu İzmit Lisesi öğretmenlerini Gölkay’da sabah kahvaltısında ağırladı. Başkan Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya İzmit Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Başol, Cumhur Küçükbalkan, Gönül Kahraman Nuray Gördü, Cihan Şişman, Çiğdem Küreksiz Gülseren, Bülent Sıvacı ve üyeler katıldı.

Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu ve öğretmenlerin bir nesli yetiştirdiğine dikkat çeken Başkan Doğan “sizlerle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Eğer bu gün bir yerlere geldiysek bunda siz öğretmenlerimin büyük emeği var. Hakkınızı ödemek mümkün değil. Sizlerle birlikte olmak bana ayrı bir gurur veriyor. Görev yaptığım her kademede sizlerin emeği bulunuyor. Sizlere layık olmaya çalışıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Toplam 62 İzmit Lisesi öğrencisine burs verdiklerini söyleyen İzmit Lisesi Mezunları Derneği (İZLİDER) Başkanı Emine Öcal, Başkan Doğan’a İzmit Lisesi ve derneğe olan katkılarından dolayı teşekkür ederek, “her türlü etkinliğimizde Başkanımızı aramızda görmekten büyük gurur duyuyoruz. Okulumuzun birçok eksiği başkanımız sayesinde giderildi” dedi.

Öğretmenleriyle bol bol hasret giderip öğrencilik yıllarındaki anılarını tazeleyen Başkan Doğan bu etkinlikten çok keyif aldığını belirterek öğretmenleri ile daha sık biraraya geleceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: