Başkan Doğan, Projelerini Sağlık Bakanı Recep Akdağ İle Paylaştı

İzmit’in her konuda en iyi hizmet alması için Ankara temaslarını sıkı tutan İzmit Belediye Başkanı...

İzmit’in her konuda en iyi hizmet alması için Ankara temaslarını sıkı tutan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüştü. Ankara’da gerçekleşen görüşmenin gündemini İzmit’te sağlık konusunda yapılan yatırımlar ve kampanyalar oluşturdu.

İzmit Belediyesi tarafından sağlık alanında yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Akdağ’a bilgi veren Başkan Doğan belediyenin yeni başlattığı “Sağlıklı Bilgi Hareketi” kampanyasını da anlattı. Obetize ile mücadele, akraba evlilikleri, kişisel bakım ve hijyen, ana çocuk sağlığı gibi pek çok konuda bilgilendirici bir kampanya olan Sağlıklı Bilgi Hareketi, Bakan Akdağ’ın beğenisini kazandı.

Reklam
Reklam

Yapılan görüşmeler sırasında İzmit Cephanelik Bölgesi’nde bu yıl içinde yapımı başlatılacak 200 yataklı sağlık kampüsünün ihale aşamasında olduğu ve Kocaeli Devlet Hastanesi’ne ek bina yapılacağı bilgisi edinildi. Kocaeli Devlet Hastanesi’ndeki çalışmalar sonrasında 10 dönüm yeşil alanda 6 katlı otopark bulunacak.

Doğan Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar ve ile de temaslarda bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz