Başkan Doğan, Sahura Kadar Vatandaşlarla

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, iftar ile sahur arasındaki zamanının büyük bir kısmını vatandaşlarla...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, iftar ile sahur arasındaki zamanının büyük bir kısmını vatandaşlarla geçiriyor. İftar sonrası Belediye tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılan Başkan Doğan, bu etkinliklerin sonrasında mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yaz aylarına denk gelmesi dolayısıyla vatandaşların sahur zamanına kadar parklarda, kıraathanelerde zaman geçirdiğini dile getiren Başkan Doğan, ”Bizde bu saatleri vatandaşlarımız ile birlikte geçiriyoruz. Vatandaşımız ile şehrimizi konuşuyoruz, sıkıntımıza çare arıyor, mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Ramazan’ın güzelliği birlikle beraberlikle artar, Ramazan birlikte olunca anlamlı olur” dedi. “Başarılı yöneticiler halkın arasında olanlardır. Nevzat Başkan bunun kanıtı, örneği” diyen vatandaşlar ise, gecenin geç saatlerine kadar Başkan Doğan’ı aralarında görmekten memnun olduklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: