Başkan Doğan’a Yaşam Boyu Onur Ödülü

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ankara Seymenler Kulübü Derneği, 5. kuruluş yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ankara Seymenler Kulübü Derneği, 5. kuruluş yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği Büyük Ankara Gecesi’ne onur konuğu olarak katıldı. Ankara Rixos Otel’de gerçekleşen gecede Başkan Doğan’a “Yaşam Boyu Onur Ödülü” verildi.

Gerek milletvekilliği gerek belediye başkanlığı sırasında yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle bu ödüle layık görülen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a ödülünü Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir verdi. Başkan Doğan’ın ülkesi ve milleti için, şehri için büyük çalışmalara imza attığını ifade eden Demir, “Başkan Doğan hizmeti görev sayan, hizmeti borç sayan mütevazı bir insan, başarılı bir yönetici. Bu ödülü fazlasıyla hak ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Samimi bir ortamda geçen gecede böylesi anlamlı bir ödüle layık görülmenin kendisini onurlandırdığını söyleyen Başkan Doğan, kendisini bu ödüle layık gören herkese teşekkür etti. Başkan Doğan “Bu ödüller bizleri daha çok çalışmak, daha fazla hizmet etmek için motive ediyor” diyerek en büyük ödülün yapmış olduğu hizmetlerin halka fayda sağladığını görmek olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: