Başkan Doğan'dan Çat Kapı Okul Ziyareti

Çocuklara olan ilgisi ile tanınan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan çat kapı okul ziyareti...

Çocuklara olan ilgisi ile tanınan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan çat kapı okul ziyareti yaptı. Okulun önünden geçerken Zafer İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Doğan İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Kültür Gezisi'ne gidecek öğrenciler ile tarihimiz hakkında konuştu.

Sürpriz ziyaretinde İzmit Belediyesi tarafından Çanakkale'ye gönderilen öğrencilerin konu hakkında bir bilgilendirme dersi yaptıkları bilgisini alan Doğan bu derse konuk olarak katıldı. Çanakkale'yi tarihi bir müzeye benzeten Doğan oraya gidip görünce Atalarımızın nasıl büyük bir mücadeleyi kazandığını görecek ve bir kez daha duru duyacaksınız. Çanakkale her Türk evladının bir kez de olsa görmesi gereken bir yer diyerek geziye katılacak öğrencilere iyi yolculuklar diledi.

Reklam
Reklam

Çat kapı gelerek kendilerini ziyaret eden Başkan Doğan'a ziyareti sırasında Okul Müdürü Bahtiyar Gürsoy eşlik etti. Öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Doğan "öğretmenlerimiz pırıl pırıl bir nesil yetiştiriyor. Ben gelecekten çok umutluyum. Bugün de okulun önünden geçerken buraya uğrama kararı verdim. Çocuklarımızla birlikte olmak beni dinlendiriyor, motive ediyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: