Başkan Doğan'dan Regaip Kandili Mesajı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Regaip Kandili dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı. Birlik ve...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Regaip Kandili dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı. Birlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini dileyen Başkan Doğan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birini daha idrak edeceğiz. Regaip; rağbet edilen, çok kıymet verilen, ihsan ve bağış anlamına gelmektedir. Regaip Gecesi; Müminlere Allah'ın rahmetinin bol bol ihsan edildiği, yapılan dua ve ibadetlerin kabul edildiği gecedir. Regaip Kandiliyle başlayan üç aylar iklimi, müminler için adeta manevi hasat mevsimidir. Bu gecenin feyz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanmasını, barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Regaip Kandili bizlere; Allah'a, Peygamberimize, Dinimize, Ailemize, Milletimize karşı sorumluluklarımızı hatırlatmalı, haram ve yasaklardan uzaklaşmamıza vesile olmalı, birlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmelidir. Bu vesileyle hemşehrilerimizin ve tüm İslam Aleminin Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: