Başkan Dündar Çarşı Esnafını Dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarihi Okçular Çarşısı'nı ziyaret etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarihi Okçular Çarşısı'nı ziyaret etti.

Tarihi ve kültürel mirası koruma çalışmaları ile dünyada haklı bir üne kavuşan Osmangazi Belediyesi, özellikle tarihi çarşı ve hanlar bölgesine özel ilgi gösteriyor. Tarihi çarşının ayağa kalkması için onlarca proje yürüten Osmangazi Belediyesi, çarşı esnafının da desteğini alıyor.

Her fırsatta çarşı esnafı ile buluşarak sıkıntıları dinleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alacamescit Mahalle gezisi sırasında Okçular Çarşısı'nı gezdi. Esnaf ve vatandaşla buluşarak sohbet eden Dündar, esnafın derdini dinledi. Ziyaret sırasında çarşıda Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları da inceleyen Başkan Dündar, "Tarihi çarşı ve hanlar bölgesine Osmangazi Belediyesi olarak büyük önem veriyoruz. Osmangazi Belediyesi'nin yatırımlarıyla yeniden ayağa kalkan çarşımız, yerli yabancı turistlerin ilgi odağı olurken, esnafımız da atılan her adımla biraz daha rahatlıyor. Esnafımızın bize aktardığı istekleri yerine getirirken, sorunları da anında müdahale ederek çözüyoruz. İşte çarşımızın ortasında aşınan zemini yeniden yaparak, buradaki sorunu ortadan kaldırıyoruz. Esnafımızın aktardığı diğer meselelerle de yakından ilgileniyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Okçular Çarşısı Derneği Başkanı Muhsin Özyıldırım da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür etti. Başkan Dündar'ın esnafın meseleleri ilgilendiği gibi çarşıya her zaman önem verdiğini aktaran Özyıldırım, Osmangazi Belediyesi'nin desteği ile çarşının bugünlere geldiğinin altını çizdi.

Osmangazi Belediyesi'nin tüm taleplerine karşılık verdiğini söyleyen Özyıldırım, çarşı esnafı olarak Başkan Dündar ve Osmangazi Belediyesi'ne müteşekkir olduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: