Başkan Dündar, Köylü Pazarı'nda aşure dağıttı

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, restorasyonu tamamlanan Nilüfer Köylü Pazarı’nda esnafa ve vatandaşlara...

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, restorasyonu tamamlanan Nilüfer Köylü Pazarı’nda esnafa ve vatandaşlara aşure dağıttı.
Dükkânlara yerleşmeye başlayan pazarcı esnafıyla sohbet eden ve çarşıyı gezen Mustafa Dündar, hayırlı olsun dileklerini sundu. Nilüfer Köylü Pazarı’nda toplanan kalabalıkla birlikte aşure duasına katılan Dündar, ardından kazanın başına geçip vatandaşlara aşure ikram etti.
Bereketin ve paylaşımın simgesi olan aşurenin, Nilüfer Köylü Pazarı’na da bereket getirmesini dileyen Dündar, çarşının restorasyonu ardından eski haliyle kıyaslanmayacak kadar modern ve otantik bir yapıya kavuştuğunu söyledi.
Ticaretin canlanmaya başladığı Nilüfer Köylü Pazarı’nın resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı. Pazar esnafı da desteğinden dolayı Başkan Dündar’a bir kez daha teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz