Başkan Dündar: Molla Fenari Mahallesi Kamulaştırmalarla Nefes Alacak

Kamulaştırmalarla mahallelerde yol ve sokak açmaya çalışan Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, Molla Fenari Mahallesi’nde kamulaştırması...

Kamulaştırmalarla mahallelerde yol ve sokak açmaya çalışan Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, Molla Fenari Mahallesi’nde kamulaştırması tamamlanan 2 binayı daha yıktı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da izlediği yıkımdan elde edilecek 141 metrekare alan, meydan olarak düzenlenecek. Dündar, Üç Kuzular Camii ve Türbesi’nin çevresinin açılması ve ihtiyaç duyulan meydanın yapımı için gerçekleştirilen yıkımın yanı sıra, bölgedeki manevi şahsiyetlerin türbelerine ulaşımın rahatlaması için yeni yollar inşa edileceğini anlattı.

Reklam
Reklam

Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak ilçe genelinde vatandaşları rahatlatacak çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Bugün de Üç Kuzular Camii’nin çevresinin açılması ve mahallede ihtiyaç duyulan meydanın oluşturulması için kamulaştırdıkları 2 binayı yıktıklarını kaydeden Dündar, "Yıkım çalışmasının ardından burada yapacağımız imalatlarla hem mahalleye meydan kazandıracağız, hem de Mollafenari, Üç Kuzular, Somuncu Baba ve Üftade Hazretleri’nin türbelerine ulaşımı sağlayacak yolları yapacağız. Tekke çıkmazını açarak, manevi şahsiyetlerin bulunduğu bu bölgeyi turizme uygun hale getiriyoruz." dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşın ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini vurgulayan Dündar, halkla beraber halkın içinde belediyecilik anlayışıyla Osmangazi’yi geleceğe taşıma gayreti içinde olduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: