Başkan Dündar Spor Sonrası Çorba Keyfi Yaptı

Bursa’nın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Ziraat Parkı’nda her hafta sonu gerçekleştirilen sabah...

Bursa’nın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Ziraat Parkı’nda her hafta sonu gerçekleştirilen sabah sporu ve çorba keyfi vatandaşların beğenisi topluyor.

Osmangazi'de sosyal, kültürel ve sportif alandaki yatırımları ile dikkat çeken Başkan Mustafa Dündar'ın, hafta sonları sabah saat 07:00-08:00 saatleri arası Ziraat Parkında gerçekleştidiği sabah sporu renkli görüntülere sahne oluyor. İnşa ettiği spor tesisleri ile vatandaşların spor yapma imkanına kavuşması için büyük çaba sarf eden Başkan Mustfa Dündar, alışkanlık haline gelen ve hafta sonları Ziraat Parkında gerçekleştirilen sabah sporu ise vatandaşla Başkan Dündar'ın buluşma noktası oluyor. Başkan yardımcıları ve belediyedeki üst düzey bürokratların da katıldığı sabah sporuna katılanlar, başkan ve ekibi ile sohbet etme imkanı da buluyor.

Reklam
Reklam

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen 900 metrelik yürüyüş parkurunda yürüyüş yapıp, fetnes aletleri ile sabah sporunu tamamlayan vatandaşlar, çorba kazanının önünde uzun kuyruk olşturuyor.

Halk için, halkla iç içe bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, bu güne kadar Bursa ve Türkiye'ye örnek projeler geliştirdiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz