Başkan Dündar’a BUGES’li Yaren Yarenlik Etti

Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES)’in başarılı sporcularından 11 yaşındaki Yaren Dereli, Osmangazi...

Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES)’in başarılı sporcularından 11 yaşındaki Yaren Dereli, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın Ziraat Park'ta hafta sonları gerçekleştirdiği sabah sporuna Yarenlik etti.

Futsal, goalball, yüzme, atletizm, satranç, halter ve judo olmak üzere 7 branşta toplam 75 sporcu ile mücadele eden, katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri başarılarla Bursa’nın gururu olan BUGES’in şampiyon sporcuları, Başkan Dündar’ın her hafta sonu gerçekleştirdiği sabah sporunun bu haftaki konukları oldu.

Reklam
Reklam

Ziraat Parkı'ndaki 5 turluk yürüyüşün ardından çimler üzerinde gerçekleştirilen sabah jimnastiği ve kültür fizik hareketlerini ise, atletizm ve yüzme branşlarında elde ettiği Türkiye 2’icilikleri ile yalnızca Osmangazi’nin değil Bursa’nın gururu olan 11 yaşındaki başarılı sporcu Yaren Dereli yaptırdı.

BUGES Kulüp Başkanı Ali Genç ve branş hocaların da yer aldığı başkanla sabah sporuna, Judo branşında olimpiyatlara giden tek görme engelli Türk sporcusu olan Yasin Çimciler’in yanı sıra, 13 yaş gurubunda Türkiye Judo şampiyonu olan Esra Akova, 1500 metre koşu ve Cirit atmada Türkiye Şampiyonu Gülsemin Kaya (13), 100 metre ve uzun atlama Türkiye şampiyonu Nurcan Saçak (12) ile,12 yaş grubu Bursa yüzme şampiyonu Abdülsamet Sevim katıldı.

BUGES’in şampiyon sporcuları, spor sonrası Başkan Mustafa Dündar’la birlikte çorba içip bol bol sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz