Başkan Dündar’dan Amatörlere Destek Sözü

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki her mahallede 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi...

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki her mahallede 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için spor tesisi yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Bağlarbaşı Spor Kulübü tarafından düzenlenen esnafla buluşma toplantısı Bağlarbaşı Mahallesi Elif Et Mangal’da yapıldı. Toplantıya katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, amatör spor kulüplerine bugüne kadar verdikleri desteğin süreceğini vurguladı. Osmangazi’de 109 mahallenin her sokağında her caddesinde vatandaşlara hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını anlatan Dündar, her yere hizmet götürdüklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Dündar, Bağlarbaşı Mahallesi’nin de ilçenin hızlı gelişen ve büyüyen mahallelerinden biri olduğuna dikkati çekerek, 15–20 yıl önce olmayan hizmetlerin bugün hak ettiği şekilde Bağlarbaşı’na geldiğini vurguladı. Yıllardır eksikliği hissedilen Bağlarbaşı Meydanı’nın bu dönem tamamlanarak hizmete girdiğini anlatan Başkan Dündar, hizmetlerin devam edeceği müjdesini verdi.

Osmangazi’de 65 amatör spor kulübünün gençlere spor yaptırdığını ifade eden Dündar, yapılan tesislerin bu kulüpler tarafından kullanıldığını kaydetti. Bazı mahallelerde 100 metrekare dahi boş alan bulamadıklarını ancak buralarda da kamulaştırmalarla spor tesisi ve parklar yaptıklarının altını çizen Dündar, 7’den 70’e herkesin spor yapmasını sağlamanın temel felsefe olduğunu vurguladı.

Dündar, Bağlarbaşı Spor Kulübü’ne de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: