Başkan Erdoğan’ın Miraç Kandili Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Miraç Kandilinde Bugün yapılan...

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Miraç Kandilinde Bugün yapılan her iyilik şüphesiz diğer günlere nazaran daha farklı olacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İslam aleminin ve Uşak halkının kandilini tebrik ettiği mesajında , “ Bugün bereketi ve feyzi olan önemli günlerden birisini daha yaşamaktayız. Bugün yapılan her iyilik şüphesiz diğer günlere nazaran daha farklı olacaktır” dedi.

Kandillerin kardeşlik duygularının pekiştirildiği müstesna günler olduğunu da söyleyen Erdoğan şunları söyledi; “Kıldığımız namazlar ve yaptığımız ibadetler de günün önemi nedeniyle ayrı bir yerde olacaktır. Böyle günlerin ve gecelerin huzur ve kardeşlik için de önemli bir anlam taşıdığını düşünüyorum. Bu vesile ile başta hemşerilerim olmak üzere tüm ülkemizin ve İslam aleminin bu güze gününün mübarek olmasını temenni ediyorum”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: