Başkan Ergin’den Başarılı Voleybolculara Jest

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinin gururu olan Altınova Belediyesporlu kızlar, Ayvalık’ta süren Yıldız Kızlar...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinin gururu olan Altınova Belediyesporlu kızlar, Ayvalık’ta süren Yıldız Kızlar Türkiye Yarı Final karşılaşmalarında şampiyonluğu kovalıyor.

Türkiye elemelerinin ardından yarı finale yükselen Altınovalı altın kızların, Ankara’da oynanılacak finale katılmasına tek maç kalırken, bölgenin gururu yıldız voleybolculara destekte çığ gibi artıyor. Bölgede inanılmaz bir taraftar kitlesine ulaşan Altınovalı yıldız voleybolculara; Altınova beldesinin yanı sıra, Ayvalık ve Küçükköy beldesinde de çok sayıda taraftar tam destek veriyor. Bölgede şampiyonluğa kilitlenen herkes Altınovalı yıldız kızları Türkiye şampiyonu olarak görmek için sabırsızlanırken, bu kapsamda Küçükköy Belediyesi de, Ayvalık’ın sesini voleybol sporunda Türkiye’ye duyurmayı başaran yıldız voleybolculara yemekli bir jest yapmayı ihmal etmedi. Önceki akşam, Sarımsaklı’da Kalif Hotel’de kamp yapan Altınova Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımını ziyaret eden Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, şampiyonluğa koşan genç sporculara nezih bir akşam yemeği ikramında bulundu.

Reklam
Reklam

20 kişilik takımın yanı sıra antrenörleri Sedat Oğuz, takımın yöneticileri ve takımını şampiyona sürecinde bir an için yalnız bırakmayan Altınova Belediye ve Kulüp Başkanı Asım Sürer’e gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinin ardından akşam yemeği veren Küçükköy Belediye Başkanı Ergin, yıldız voleybolcuların elde ettiği başarılardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yemekte; Küçükköy Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Akıner, Küçükköy Belediyesi Hukuk Danışmanı Av. Günay Benli ve Küçükköy Belediyesi Fen İşleri Mühendisi Necati Küçükçetin’in de hazır bulunduğu gözlendi.

Yakın dostu ve mevkidaşı Altınova Belediye ve Kulüp Başkanı Asım Sürer’in yanı sıra tüm camiayı yürekten kutladığını kaydeden Küçükköy Belediye Başkanı Ergin, yıldız voleybolcuların Türkiye şampiyonu olacağına inancının tam olduğunu kaydederek, Altınovalı yıldız kızların başarısı için kendisinin de elinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduğunun altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz