Başkan Ergün İftarı Hafsa Sultan’da Yaptı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ramazan ayının ilk iftarını, Manisa Belediyesi ile Hayırsever İş Adamı...

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ramazan ayının ilk iftarını, Manisa Belediyesi ile Hayırsever İş Adamı Kamber Atabey’in katkılarıyla Hafsa Sultan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında yaptı. İftarın ardından vatandaşlarla da sohbet imkânı bulan Başkan Ergün, çocukları da harçlık dağıtarak sevindirdi. Halit Görgülü Lisesi’ndeki iftar sofrasına Başkan Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Hayırsever İş Adamı Kamber Atabey, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftardan önce sırada bekleyen vatandaşlara yemekleri kendisi dağıttı. Yemeklerini alan vatandaşlar Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Daha sonra elini öpen çocuklara da harçlık dağıtan Başkan Ergün, çocuklara top dağıtılması talimatını da verdi. Zabıta ekipleri de çocuklara top dağıttı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde hayırsever iş adamı Kamber Atabey’e teşekkür eden Başkan Ergün, “Mübarek Ramazan ayında halkımızla iç içe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah nice ramazanlarda yine hep birlikte oluruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: