Başkan Ergün’e Belediyecilik Övgüsü

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Berrin Özmutlu’yu ağırladı.Göreve başlayalı...

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Berrin Özmutlu’yu ağırladı.

Göreve başlayalı 8 ay olduğunu ifade eden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Özmutlu, “Sizi daha önce de ziyaret etmek istedik ama kısmet bugüneymiş. Gerçekten Belediyecilik açısından gözle görülür önemli çalışmalar yapmışsınız. Manisa çok güzel bir şehir olmuş. Tebrik ediyorum” dedi.

Kendisinden önceki dönemde Manisa Belediyesi’nin kurumlarına önemli destekler sağladığını öğrendiğini belirten ve bu nedenle Başkan Ergün’e teşekkür eden Özmutlu, bu işbirliğinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Özmutlu’ya görevinde başarı dileyen Belediye Başkanı Ergün de, Manisa’nın her alanda güzel bir kent olması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Bütün kurumlarla işbirliği içinde çalışmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Cengiz Ergün, “Bugüne kadar hep yapmamız gerekenleri yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Elbirliğiyle Milli Eğitim noktasında okullara, Tapu dairesine, Nüfus Müdürlüğü’ne, diğer kurumlara ve camilerimize elimizden gelen hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Bunları sıraya koyarak, belli program dahilinde yapıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: