Başkan Erim; ‘nazilli’yi Şaha Kaldıracağım’

AK Parti'den Nazilli Belediye Başkan aday adaylığı açıklayan Bekir Kuvvet Erim, "Nazilli’nin sorunlarını biliyorum. Nazilli’yi...

AK Parti'den Nazilli Belediye Başkan aday adaylığı açıklayan Bekir Kuvvet Erim, "Nazilli’nin sorunlarını biliyorum. Nazilli’yi şahlandıracak projelerim var. Projelerimle geliyorum” dedi.

AK Parti'den Nazilli Belediye Başkan aday adaylığı açıklayan ilk isim olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim’in ziyaretleri devam ediyor. Bekir Kuvvet Erim, ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen’i ziyaret etti. Özmen’den mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan Erim, muhtarların yaptıkları görevin önemine değinerek, “Belediye başkanlarının en büyük yardımcıları muhtarlardır. Ben sorunları yerinde tespit eden bir anlayışa sahibim. Bu nedenle ziyaretlerime muhtarlardan başladım. Kendilerinin sorunlarını dinliyor, görüş ve önerilerini alıyorum. Ziyaretlerin sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştireceğim ziyaretlerle devam edecek” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“NAZİLLİ, AK PARTİLİ BELEDİYE İLE TANIŞACAK”

Aydın ve Nazilli’nin 2014 yılında AK Belediyecilik anlayışı ve hizmetiyle tanışacağını kaydeden Bekir Kuvvet Erim, “Bu bağlamda, Genel Merkezimiz ve teşkilatımızın da uygun görmesi ve Nazilli’de yaşayanların desteği halinde Nazilli Belediye Başkanlığı’na aday olduğumu ilan ediyorum. İsabeyli’de 2004 ile 2009 yılları arasında yaptığım başkanlık dönemini çıraklık, 2009 ile 2014 yılları arasındaki başkanlık dönemimi de kalfalık dönemi olarak nitelendiriyorum. Şimdi sıra ustalık dönemine gelmiştir. Ona da Allah’ın izniyle Nazilli’de başlayacağız. Nazilli benim ustalık dönemimde hak ettiği hizmet ve kalkınmayı yakalayacaktır” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: