Başkan Evcilmen, Alevi Derneği’nin Onur Konuğu

Alevi Kültür Derneği Kepez Şubesi tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma toplantısına onur konuğu olarak katılan...

Alevi Kültür Derneği Kepez Şubesi tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma toplantısına onur konuğu olarak katılan Başkan Evcilmen’e dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Alevi Kültür Derneği Kepez Şube Başkanı Abidin Özkan tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma toplantısı, dernek bahçesinde yapıldı. Çok sayıda Alevi Dedesi ve dernek üyesinin katıldığı toplantıya Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, onur konuğu olarak katıldı. Birlik ve dayanışma toplantısı ile dernek üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirdiklerini belirten Şube Başkanı Abidin Özkan, her zaman yanlarında olan ve kendilerini destekleyen Başkan Evcilmen’e tüm alevi dernekleri adına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Alevi Kültür Derneği ile sürekli görüş alışverişi içerisinde olduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, dernek üyeleri ile çeşitli konularda görüştü. CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca ile CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar’ın da eşlik ettiği toplantıda, Başkan Evcilmen dernek üyeleri ile belediyenin proje ve çalışmaları hakkında sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: