Başkan Evcilmen, "Park Santralya" Projesini Tanıttı

Antalya'nın ilk elektrik santralinin restorasyonunu içeren "Park Santralya" projesi, meclis üyelerine tanıtıldı.

Antalya'nın ilk elektrik santralinin restorasyonunu içeren "Park Santralya" projesi, meclis üyelerine tanıtıldı.

Antalya'da 1928 yılında kurulan ve 1960'a kadar kentin elektrik ihtiyacını karşılayan Işıklar mevkisindeki elektrik santrali, Muratpaşa Belediyesi'nin projesiyle ışıltılı günlerine geri dönüyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, elektrik santralinin restorasyonuna yönelik hazırlanan "Park Santralya" adlı projeyi, Muratpaşa Belediyesi meclisi üyelerine tanıttı. Evcilmen, Başkanlık Toplantı Salonu'ndaki konuşmasında, 2 etaplı projenin ihale aşamasına geldiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Santralde makinist lojmanı olarak geçmişte kullanılan ev ile Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün idari bina olarak kullandığı yapının da restore edileceğini belirten Evcilmen, "Restore edilen yapıların çevresindeki park, benzer konuma uydurularak çok yakın zamanda Antalya'ya kazandırılacak" diye konuştu.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: