Başkan Evcilmen Personelinin Nikahını Kıydı

Uzun yıllardır Muratpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Departmanı’nda görev yapan Gültekin Abdurrahmanoğlu, moda tasarımcısı olan Meral...

Uzun yıllardır Muratpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Departmanı’nda görev yapan Gültekin Abdurrahmanoğlu, moda tasarımcısı olan Meral Çavdar ile hayatını birleştirdi.

Adonis Otel’de gerçekleşen düğünde çiftin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen kıydı. Damadın nikah şahitliğini CHP eski Milletvekili Tuncay Ercenk, gelinin nikah şahitliğini ise yakın arkadaşları olan Fatma Özdemir ve Dilek Kaplan yaptı.

Çok sayıda davetlinin huzurunda birbirlerine ‘Evet’ diyen çifte nikah cüzdanını veren Başkan Evcilmen de ömür boyu mutluluklar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz