Başkan Evcilmen’den Seramik Atölyesine Ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Nidaba Sanat Atölyesi’ni ziyaret ederek atölyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı...

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Nidaba Sanat Atölyesi’ni ziyaret ederek atölyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve minik seramikçilerle sohbet etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Gülden Toker’in sahibi olduğu Nidaba Sanat Atölyesi’ni ziyaret etti. İlçe Gençlik Kolları üyelerinin de katıldığı ziyarette, çömlekçi ustası Ahmet Taşhomcu’nun çalışmaları ile seramik atölyesinde eğitim gören minik seramikçileri izleyen Başkan Evcilmen, “Sanatın her dalıyla küçük yaşlarda tanışan çocuklarımızı ve çocuklarını sanata teşvik eden ailelerini kutluyorum. Burada minik seramikçilerin çömlekçi tornasında çamura bulanmış ellerini görmek, onların sanata verdikleri önemi ortaya koyuyor. Minik seramikçilerimizi, eğitmenlerini ve atölye çalışanlarını kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Gülden Toker, atölyede özel seramik pişirme tekniği olan Raku Pişirme Tekniği’ni kullanarak seramik eserler ortaya çıkardıklarını belirtti. Çömlekçi tornasında seramik çalışan miniklerin çok yetenekli olduğunu belirten Toker, kendilerini yalnız bırakmayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları üyesi arkadaşlarına teşekkür etti. Ziyarette minik seramikçiler Gizem İnci ve Can İnci ile yakından ilgilenen Başkan Evcilmen, atölyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve ziyarette hazır bulunan gençlerle sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: