Başkan Evcilmen’e Smmmo’dan Ziyaret

Geçtiğimiz ay 21. Olağan Genel Kurulu’nu tamamlayarak yeni yönetimini belirleyen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası...

Geçtiğimiz ay 21. Olağan Genel Kurulu’nu tamamlayarak yeni yönetimini belirleyen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Antalya Şubesi (SMMMO) Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı.

Yeniden oda başkanlığına seçilen Mustafa Erdem, “Bu görevi yeni dönemimizde de üstlenmekten dolayı gurur duyuyorum. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte güzel bir yol izleyeceğimize inanıyorum. Başkan Evcilmen’e, tüm üye arkadaşlarım adına bizlere verdiği önem ve destek nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarına her zaman destek olduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Meslek odalarını önemsiyorum. Önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Sizleri kutluyor ve yeni döneminizde başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: