Başkan Eyvaz'a Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti

Alaca'daki çeşitli okullarda öğrenim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'ı makamında ziyaret ederek Çanakkale gezisinden...

Alaca'daki çeşitli okullarda öğrenim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'ı makamında ziyaret ederek Çanakkale gezisinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymakamlık, Belediye ve Ticaret Odası katkılarıyla bir grup öğrenciye Çanakkale gezisi düzenlendi. Düzenlenen gezide öğrenciler Çanakkale'nin tarihi ve turistik yerlerini gezerken, Çanakkale'yi de tanımış oldular.

Gezinin ardından öğrenciler Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'ı makamında ziyaret etti. Geziden dolayı teşekkürlerini Başkan Eyvaz'a ileten öğrenciler, Çanakkale'yi gezmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ileten Başkan Eyvaz ise, öğrencilerin Türkiye için önemli şehirleri gezmelerine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını kaydederek, “Umarız bu geziden keyif almışsınızdır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: