Başkan Fadıloğlu emeklileri dinledi

Gaziantep’in merkez ilçesi Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Bosna Hersek Emekliler Lokali'ni...

Gaziantep’in merkez ilçesi Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Bosna Hersek Emekliler Lokali'ni ziyaret ederek, emekli vatandaşlarla uzun süre vakit geçirdi. Tek tek lokaldeki emekli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu, emekliler için yapılması düşünülen hizmetler için fikir alışverişinde bulundu.

Rıdvan Fadıloğlu, Bosna Hersek Emekliler Lokali'nde emekli vatandaşların sorunlarını dinledi. Emeklilerin sorunlarını dinleyen ve emeklilerle fikir alışverişinde bulunan Fadıloğlu, emeklilerin merak ettiği konulara değindi.

Reklam
Reklam

Belediye olarak harcadıkları paranın Şehitkâmil ilçesinde yaşayan 650 bin vatandaşın parası olduğunu belirten Fadıloğlu, “Yaptığımız hizmetlerde harcama yaparken bütün vatandaşlarımızın vebalini üstümüzde taşıyoruz. Bu nedenden dolayı da kullandığımız her kuruşa dikkat ediyoruz. Kentsel dönüşüm konusu başta olmak üzere hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden oluru ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Çünkü biz bu makamların geçici olduğunu biliyoruz. Ve biz bu göreve talip olurken sizlerin duasını almak için talip olduk. Ben ve ekip arkadaşlarım sizlerin her zaman yanında olacağımızı bilmenizi isterim.” dedi.

Başkan Fadıloğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten emekliler, “Başkanımızın bizlere vakit ayırması çok güzel bir olay. Yapmış olduğu bu güzel tesis sayesinde boş vakitlerimizi burada geçiriyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz,” açıklamasını yaptı.

Ziyaret sonrası Başkan Fadıloğlu ve emekliler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: