Başkan Fadıloğlu, Huzurevini Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bayram ziyaretleri çerçevesinde huzurevini ziyaret etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bayram ziyaretleri çerçevesinde huzurevini ziyaret etti.

Fadıloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, huzurevi ziyaretlerine ayrı bir önem gösterdiklerini belirtti. Huzurevini mümkün olduğunca çok sık ziyaret etmeye çalıştığını kaydeden Fadıloğlu, "Büyüklerimizi ziyaret etmemiz onların sıkıntılarını dinlememiz bizlerin görevi. Her zaman olduğu gibi bu bayramda büyülerimizi ziyaret ederek başladık bayram gezimize. Allah başımızdan eksik etmesin onları" dedi.

Başkan Fadıloğlu'nun ziyaretiyle moral bulan huzurevi sakinleri ise "Buraya kadar gelerek bizim halimizi hatırımızı sorduğu için çok mutlu olduk. Çünkü bizlerin sadece manevi desteğe ihtiyacımız var. Bizlerle oturup sohbet etmesinden onur duyduk. Başkanımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz" dediler.

Reklam
Reklam

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: