Başkan Fadıloğlu, Yeni Yıla Vatandaşlarla Birlikte Girdi

Yeni yıla saatler kala ev ev dolaşarak vatandaşları ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,...

Yeni yıla saatler kala ev ev dolaşarak vatandaşları ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2013 yılına sorunlarını dinlediği ihtiyaç sahipleriyle birlikte girdi.

Zeytinli, Kayaönü, Karacaoğlan ve Mithat Paşa mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahipleri ile yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdürdü. İhtiyaç sahipleri ile tek tek ilgilenen ve evdeki çocuklarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu, sorunları dinleyerek çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi. İhtiyaç sahiplerine çeşitli yardım malzemesi hediye eden Fadıloğlu, çocuklara da eğitim seti ve oyuncak hediye etti.

Reklam
Reklam

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen ihtiyaç sahipleri, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, evimize gelerek bizleri yeni yılda da yalnız bırakmadı. Bizlerle yakından ilgilenen başkanımız sorunlarımızı dinleyip çözüm buldu. Allah kendisinden razı olsun. Ziyaretinden dolayı çok gururlu ve onurluyuz. Yeni yılı evinde ailesi ile geçirmek yerine bizlerle birlikte olan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir fedakarlık yaptılar” dedi.

Yeni yılı ev ziyaretlerinde bulunarak geçirdiklerini belirten Fadıloğlu da, şu ifadeleri kaydetti: "Yılbaşı gecesi değişik evlerde ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu akşam imkan dahilinde daha fazla ev ziyaretinde bulunmaya gayret gösteriyoruz. Sayın Başbakanımızın direktifleri doğrultusunda her zaman milletimizin emrindeyiz. Başbakanımız haklı olarak bizlerin evlerimizden çok sahada dolaşmamızı istiyor. Çünkü, almış olduğumuz görevin bilincindeyiz. Vatandaşlarımızın ne tür sıkıntısı varsa, birebir görüp ona göre çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Allah’a şükür ziyaret ettiğimiz ailelerden de bunları görüyoruz. Ekibimiz tarafından araştırmalar neticesinde ihtiyaçlar doğrultusunda yardımlar yapılıyor. Bu akşam da onlarla birlikte olmak istedik. İmkanlarımız ölçüsünde de daha fazla vatandaşlarımızla birlikte olarak onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Allah her sene sağlık ve sıhhatle çıkmamızı nasip etsin. Bizlere de hayırlı görevler yapmamızı nasip etsin. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin yeni yıllarını kutluyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: