Başkan Fadıloğlu’ndan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni göreve gelen Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni göreve gelen Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ile Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep’in bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi ve gelişmesi için kurumlar arasında yapılacak işbirliği ve ortak projelerin büyük önem taşıdığını, üyelere katkı sağlayacak projelere imza atmak amacında olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Gaziantep Ticaret Odasındaki ziyaretin ardından Başkan Fadıloğlu, Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Özbay ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Fadıloğlu, ikili işbirliği çerçevesinde işleyişin daha ileri gitmesi noktasında gerekli katkıyı sunacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: