Başkan Fadıloğlu’ndan Yeni Konut Müjdesi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent Mahallesi’nde yapımı devam eden 660 konutun yanı sıra önümüzdeki...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent Mahallesi’nde yapımı devam eden 660 konutun yanı sıra önümüzdeki günlerde Şirinevler Mahallesi’ne de 2+1 ve 3+1 konutlar yapmaya başlayacakları müjdesini verdi.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine nitelikli konutlar kazandırmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, Gazikent Mahallesi’nde hızlı bir çalışmayla yapımı devam eden 660 konutun ekim ayında biteceğini belirtti. Bunun dışında Şirinevler Mahallesi’ne de 10 bloktan oluşan 2+1 ile 3+1 dairelerin nisan ayında yapılmaya başlanacağını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Bölgesi olarak imar açısından yüzölçümümüz çok hareketli bir yer değil. Özellikle kentsel dönüşüm alanlarında anlık dönüşümü yaptığımız zaman alternatif yaşam alanları üreterek bu ihtiyaçları gidermek istedik. Şirinevler Mahallesi’nde yapmış olduğumuz 1+1 dairelerin yanına 14 Nisan’da 2+1 ve 3+1 olarak toplam 10 bloktan oluşan daireler yapmaya başlayacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

14 Nisan’da gerçekleşecek ihaleden sonra vatandaşların taleplerini almaya başlayacaklarını söyleyen Fadıloğlu, imkanı olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak istediklerini kaydetti. İnşaat halindeyken binaların satışlarının gerçekleşmesi halinde insanların zor duruma düşeceğine dikkat çeken Fadıloğlu, konutların bitirilmesi sonrasında teslim etmeyi düşündüklerini dile getirdi. Fadıloğlu, “Bizim amacımız çok fazla gelire sahip olmayan insanların mal sahibi olmalarını sağlamak. Onun için şu ana kadar konutları bitirip öyle teslim etmeyi tercih ettik. Fakat 2+1 dairelere gelen yoğun talepten dolayı vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda hareket ediyoruz. İhale gerçekleştiği zaman fiyatları belirleyip ön satışlarımızı da yapmaya başlayacağız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: