Başkan Faruk Akdoğan Yerel Yönetimler Sempozyumuna Katılıyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 30-31 Mart tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan 4. Uluslararası Yerel Yönetimler...

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 30-31 Mart tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumuna katılıyor.

Ankara Rıxos Otel’de yapılacak olan 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu’na AK Partili belediye başkanlarının yanı sıra il genel meclis başkanları da katılacak.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen sempozyumun Türkiye için önemli ve yararlı olacağına dikkat çekti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “30- 31 Mart tarihleri arasında yapılacak sempozyumda yerel yönetimler konusu ele alınacak. Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcıları, belediye başkanları ve il genel meclisi başkanları katılıyor. 2 gün boyunca belediyecilik konusunda önemli tecrübeler sahip Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bilgilerinden faydalanma şansı buluyoruz. Yaşanabilir estetik şehirler konusunun ele alınacağı sempozyumda şehircilikte marka olmanın yolları ve yöntemleri anlatılacak. Başbakanımızın yarışma projeleri sergisi açılışıyla açılış ve konuşmasıyla başlayacak sempozyum, yaşanabilir şehirler için kentsel dönüşüm, estetik şehirler ve kültür-sosyal değerlerin korunması konulu oturumlarla 2 gün sürecek” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz