Başkan Genç, Öğretmenlere Gül Dağıttı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Tekin Karabulut...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Tekin Karabulut ile Karşıyaka Anadolu Lisesi Müdürü Ayşegül Özkaraduman'ı "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle ziyaret etti.

Öğretmenlerle de görüşen ve eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Genç, öğretmenlere gül dağıtttı. Kendisinin de eğitimci olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Öğretmenlik kutsal bir meslek. Öğretmenlerimiz, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olursa olsun bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuştur. En değerli varlığımız olan gençlerimizi, çağın şartlarına uygun şekilde, gerekli bilgi beceri ve donanımla yetiştirerek geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimiz; insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğinin mensubudur" dedi.

Reklam
Reklam

Eğitime büyük yatırımlar yaptıklarını dile getiren Başkan Genç, "Bir yandan mevcut okullarımızın bakım ve onarımını yaparken diğer yandan ise 8.5 yıllık süreçte ilçemize 14 yeni eğitim yuvası kazandırarak mevcut okul sayımızı 21'e yükselttik. 3 milyon TL'nin üzerinde eğitim yatırımı gerçekleştirerek sadece ilçemizdeki değil, şehir merkezindeki okullarımızın da sorunlarına çözüm üretiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin öğretmenlerimizin omuzlarında muasır medeniyetler düzeyine yükseldiği bir ortamda bizler de yaptığımız yatırımlarla onlara destek oluyor, geleceğimize ışık tutuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarım" şeklinde konuştu.

Öğrencilerin ilgisiyle de karşılaşan Başkan Osman Genç, onları kırmayarak öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Kendisi de eğitimci olan Başkan Genç, okul idarecileri ve öğretmenlerle Öğretmenler Günü pastası keserek bu özel günün coş0kusunu meslektaşlarıyla paylaştı. Ziyarette ayrıca Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, İl Gençlik ve Spor Müdür vekili İsmail Tekin de yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: