Başkan Genç, Yabancılar Çarşısını Ziyaret Etti

Canik ilçe Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç'ı ziyaret etti.

Canik ilçe Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Genç, Yabancılar Pazarı'nın potansiyeli, istihdam imkanı ve iş hacmi bakımından Samsun için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Şehrin gelişmesi için Yabancılar Pazarının önemli olduğunu belirten Genç, "Yabancılar Pazarı'nın insan sirkülasyonu fazla olan bir yer. Yabancılar Pazarı sadece Samsun'dan değil, Bölgeden de insanları kendine çekiyor. Bu şehre gelen herkes buraya mutlaka uğruyor. Bunun haricinde 3 bin civarında esnafın bulunduğu Yabancılar Pazarı, çalışanları ve aileleri ile birlikte belki de 15-20 bin kişi için ekmek kapısı konumundadır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: