Başkan Gökçek, Çocuklara Top Ve Oyuncak Dağıttı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kurban Bayramı’nda da geleneği bozmayarak, bayramı Başkentlilerle birlikte geçirdi,...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kurban Bayramı’nda da geleneği bozmayarak, bayramı Başkentlilerle birlikte geçirdi, binlerce çocuğa top ve oyuncak dağıttı.

Başkan Gökçek, Mamak ve Altındağ bölgelerinde Başkentliler ve çocukla bayramlaştı, hediyeler dağıttı, tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Alanı dolduran vatandaşlara yaptığı konuşmasında, herkesin bayramının mübarek olmasını evlerinin şen ve bolluk içinde olmasını dileyen Başkan Gökçek, “Bayramların en güzel yanı çocukların sevindirilmesi küslerin barıştırılmasıdır. Biz de Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak her bayram olduğu gibi bu bayramda Ankara’nın dört bir yanındaki çocuklarımıza top ve oyuncak dağıtarak, mutluluklarına ortak oluyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Melih Gökçek, Başkentli çocukların bir yandan hediyelerini verirken, bir yanda da onlarla bayramlaşarak, hatıra fotoğraf çektirdi. Her gittiği yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılaşan Başkan Gökçek, kimi çocuğu kucağına aldı, kimine sıkı sıkı sarıldı, kimiyle de kısa sohbetler etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: