Başkan Gökçek: Fuar alanı 8 ayda biter

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent’e yapımı planlanan uluslararası <span>dev</span> <span>fuar</span> <span>alanı</span>nın, temel atılmasının...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent’e yapımı planlanan uluslararası dev fuar alanının, temel atılmasının ardından 8 ayda tamamlanacağını söyledi.
Ankara'ya yapılması planlanan dev uluslararası fuar alanıyla ilgili çalışmalar başladı. Konuyla ilgili Gençlik Parkı içindeki Büyükşehir Belediyesi kabul salonunda yapılan toplantıya Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Ankara Vali Vekili Mehmet Ali Ulutaş, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ATO Başkanı Salih Bezci, ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, Sanayi veTicaret Bakanlığı Müsteşarı Hüsnü Tekin, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Dış Ticaret Müsteşarlığı yetkilileri ile ilgili kurum ve kuruluşlardan çok sayıda temsilci katıldı.

Reklam
Reklam

GÖKÇEK: FUAR ALANI 8 AYDA BİTER
Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam eden toplantının bitiminde Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melik Gökçek açıklamalarda bulundu. Bakan Çiçek başkanlığında, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydeden Gökçek, “Bugünkü toplantının iki nedeni vardı. Birincisi fuar alanı, ikincisi ise serbest bölge idi. Bunlarla ilgili çok güzel ve çok ciddi atılımlar gerçekleşti. Bu tür toplantılar yarından itibaren seri şekilde devam edecek." dedi.
"Fuar alanının arazisinin temini ile derhal inşaat çalışmalarına başlanacak." diyen Gökçek, "Bununla ilgili olarak da bugün çok ciddi bir adım attık. İnşallah temeli attıktan sonra 8 ayda Ankaramız fuar alanına kavuşur.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz