Başkan Gökçek, Sosyal Medyadaki Takipçileriyle Buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal paylaşım ağı Twitter’daki takipçi sayısı 400 bin 900’e...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal paylaşım ağı Twitter’daki takipçi sayısı 400 bin 900’e ulaştı. Başkan Gökçek, her geçen gün artan ilgiye teşekkür ederek, başvuru yapan 400 takipçisine kitap hediye edeceğini, 400 takipçisi ile de önümüzdeki günlerde düzenlenecek yemekte buluşacağını duyurdu.

ABD’nin internet ve teknoloji kuruluşlarından Internet Marketing Association tarafından 'Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı' ödülünü kazanan Başkan Gökçek, 'hizmetlerini, projelerini, görüşlerini' paylaştığı, pek çok soruya cevap verdiği, iddialara açıklık getirdiği 'sosyal paylaşım ağı twitter'da takipçi sayısını her geçen gün artırarak, binlerce kişiye ulaşıyor. Yerel yöneticiler arasında twitter’ı en etkin şekilde kullanan belediye başkanı olarak dikkat çeken Başkan Gökçek, takipçi sayısını 400 bin 900’e çıkardı. “Sevgili arkadaşlar, 400 bin takipçiye ulaştık, ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim” twit’i ile takipçilerine ulaşan Başkan Gökçek, önümüzdeki günlerde bir yemek düzenlemeyi planladıklarını yine twitter üzerinden duyurdu. “400 kişiye de kitap” hediye etmek istediğini belirten Başkan Gökçek’in çağrısı üzerine 8 dakikada 419 kişi kayıt yaptırarak kotayı doldurdu.

Reklam
Reklam

Başkan Gökçek, bu ilgi üzerine şu twitleri attı: “Danışmanımın verdiği bilgiye göre kitap hediyesi için müracaatlar 8 dakikada dolmuş. Bu bizi çok mutlu etti. Toplam alınan kayıt 419 isim, isimleri yayınlayacaklar, ilginiz için teşekkürler :) Kitap gönderimi yapacağımız isimler linkte yer almaktadır. http://www.melihgokcek.com/kitapliste.htm” Altınpark ANFA B salonunda düzenlenecek yemekte de 400 takipçisi ile buluşacağını ifade eden Başkan Gökçek, katılım için çağrının etkinlikten iki gün önce yapılacağını ve duyurunun ardından başvuracak ilk 400 kişinin davet edileceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: