Başkan Gökçek’in Denetimleri Sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanını gezerek,...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanını gezerek, çalışmaları yerinde denetledi.

Hafta sonlarında da proje alanlarını gezerek, çalışmaları yerinde gören Başkan Gökçek’in bu kez adresi kuzey Ankara oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin dünyaya örnek kentsel dönüşüm çalışmalarından biri olan ve TOKİ ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yepyeni bir yaşam alanının yükseldiği Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanını gezen Başkan Gökçek, 18 bin konutun yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. İlk olarak projenin yürütme ofisinden bölgeyi inceleyen ve ardından da kendi kullandığı otomobille ilgili bürokratlar, müteahhit ve mühendisler eşliğinde alanı gezen Başkan Gökçek, Türkiye’nin en uzun alttan ısıtmalı yolu olacak yeni Protokol Yolu’nu, birbirinden değişik aktivitelerin yer alacağı bilim merkezi, kültür merkezi ve kafe inşaatlarını, dünyanın en büyük su oyunlarının sergileneceği gölet alanını ve yemyeşil rekreasyon alanlarını inceledi. Uzunluğu 250 metrenin üzerinde olan üç gidiş ve üç gelişli tünel yolu ile tünel için yapılan görsel çalışmayı da inceleyen Başkan Gökçek, bölgedeki vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı ve çalışmalara ilişkin merak ettikleri soruları da cevaplandırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: