Başkan Göksoy: Depremi fırsata dönüştürmeye çalışıyoruz

Bitlis'in Adilcevaz ilçesi Belediye Başkanı Adnan Göksoy, deprem öncesi ve deprem sonrasını değerlendirirken, il sınırları...

Bitlis'in Adilcevaz ilçesi Belediye Başkanı Adnan Göksoy, deprem öncesi ve deprem sonrasını değerlendirirken, il sınırları içerisinde Van depreminden en çok etkilenen yerleşim yeri olan Adilcevaz’da hayata geçirilen projelerle depremi bir fırsata dönüştürmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz’ün Adilcevaz’ı da baz alarak Bitlis genelinde depremle ilgili ciddi çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Göksoy, Adilcevaz’ın da bu çalışmalar neticesinde nasibini yeterinde aldığını kaydetti. Göksoy, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Vatandaşımız depremden ne kadar sızlasa da biz deprem zararlarını fırsata dönüştüreceğiz. Çünkü vekillerimiz bunu ciddi takip ediyorlar. Hükümetimizin de Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu konuyla ilgili sözleri vardır.

Her ne kadar vatandaş elimize hemen bir şey geçmedi dese de köylerimizle ilgili hasar tespit çalışmaları 12 köyde başladı ve bir kaç köyümüz o hengâmede atlanmıştır. Onlarda içine alınırsa köylerde hasar tespit çalışmaları tamamlanmış oluyor. Amacımız en kısa zamanda vatandaşımızın sıkıntılarını gidermek, acılarını dindirmektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz