Başkan Gözen, Yılın Başarılı Ilçe Belediye Başkanı Ödülünü Aldı

Tokat'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı Ali Gözen, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından 'Yılın Başarılı İlçe...

Tokat'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı Ali Gözen, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından 'Yılın Başarılı İlçe Belediye Başkanı' seçildi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni, Kayseri İl Kültür Turizm Müdürlüğü Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı. Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı ödül töreninde, Belediye Başkanı Ali Gözen, yılın başarılı ilçe belediye başkanı ödülünü eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şükrü Karatepe’nin elinden aldı.

Reklam
Reklam

Yılın başarılı belediye başkanı ödülünü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gözen, çalışma arkadaşlarına ve Turhallılara teşekkürlerini iletti.

İmkânlar ölçüsünde çalışma ve hizmetlerinin devam edeceğini dile getiren Gözen, şunları söyledi: ”Bugüne kadar 8 yılı aşkın bir süredir hedefimiz Turhal’da ihtiyaç olup yapılmayanları hayata geçirmek, şehircilik anlamında bir şehre güzellik katacak her projeye imza atmak istedik. Bu gayretimiz ve çabamız 2012 ve 2013 yıllarında da şehrimizin güzelleşmesi anlamında hızla devam edecektir. Bu ödülü almamda bana yardımcı olan mesai arkadaşlarıma ve değerli Turhal halkına teşekkür ediyorum. Ödül almak elbette önemli ancak her şeyden önemlisi de hizmet etmektir. Bu ödül özellikle Turhal ölçeğinde herhangi bir şehirde olmayan bir proje olan Cumhuriyet Caddesi alt geçidi için verilmiştir. Tabiî ki altgeçit her yerde var ancak bizim ölçekli hiçbir şehirde olmadığı ilgili Yerel Yönetimler Dergisi tarafından tespit edilmiş ve ödül de ulaşımı kolaylaştırdığımız için verilmiştir. Şunu da söyleyebilirim, demiryolunun altından geçen ilk altgeçittir. Ben bu ödülü Turhal halkı adına aldığımı biliyor ve değerli hemşehrilerime bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz ise ”Günümüzde ihtiyaç ve beklentiler giderek artıp çeşitlenirken, belediye başkanlarımızın üstlendiği zorlu görev yönetmekte oldukları bölgelerini bir adım daha ileriye taşımak, karşılaşılan sorunları çözmek amacıyla üretilen projeleri desteklemek büyük önem taşıyor. İşte bu kapsamda, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi olarak belediye başkanlarımızı takdir ve teşvik etmeyi, projeleri örnek teşkil edecek biçimde tanıtmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: