Başkan Gül’den Babasına Suçlama

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, babası İsmail Hakkı Gül'ün kendisine sahte senet imzalattığını iddia ederek,...

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, babası İsmail Hakkı Gül'ün kendisine sahte senet imzalattığını iddia ederek, babası aleyhine hukuk savaşı başlatacaklarını söyledi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yakın akrabalarıyla birlikte bir basın toplantısı düzenledi ve babası İsmail Hakkı Gül'ü suçladı. "Kendisinin Gül soyadını değiştirmesini istiyoruz" diyen Mustafa Gül, davası devam eden 7 milyon 600 bin Euro’luk senet olayıyla ilgili olarak da babasının kendisine "Mahkemeye gel, sahte senedi ben düzenledim de, ben sana cezaevinde bakarım" dediğini iddia etti. Gül, babası aleyhine hukuk savaşı başlatacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

ÖNCE SUÇLANDI, SONRA SUÇLADI

Bazı yayın organlarında Babası İsmail Hakkı Gül'ün kendisi hakkında "Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 7 milyon 600 bin Euro’luk borç davasının arkasında öz oğlum var" açıklamalarının yayınlanması üzerine Gül, "Artık kendisinin Gül soyadını kullanmasını istemiyoruz" diye konuştu.

ATTAN İNDİ EŞEGE BİNDİ

Babası İsmail Hakkı Gül'ün annesi Nedret Gül'den ayrılarak E. Gül ile evlenmesini de eleştiren Mustafa Gül, "Kemer’de herkesin bildiği, Osmanlı değerinde bir Nedret hanımı yani bir At’ın yerine bir eşeğe takma örneğini babam göstermiştir. İsmail Hakkı Gül çocuklarından kopuk bir insan. 1999 yılından beri çocuklarını gazetelere malzeme yaptı.”

Babasının, her seçim öncesi kendisini engellemeye çalıştığını öne süren Mustafa Gül, "Her seçim öncesinde bütün fesatlığı kıskandığı bir olay var benim belediye başkanı olmamdan dolayı büyük bir rahatsızlık içinde” dedi.

BABAM SOYADINI DEĞİŞTİRSİN

Babası İsmail Hakkı Gül'ün aileye huzursuzluk veren, yıpratan, yaralayan bir insan haline geldiğini ifade eden Mustafa Gül, "Biz de Gül ailesi olarak bugün toplanıp onlara da söyledim artık biz Gül ailesi olarak duruyoruz. Özellikle ben babamın soy ismini değiştirmesini talep ediyorum. Çünkü Gül ailesine yakışan bir ismi taşımayan bir insandır. Öyle bir insanın Gül ailesi mensubu olması mümkün değildir. Gül ailesi bir aile milliyetçisidir" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İki aydır babası İsmail Hakkı Gül tarafından baskı altına alındığını söyleyen Mustafa Gül, "Bu sahte senedi ben yaptım de, git mahkemede bir ifade ver ben kendimi kurtarıyorum ben sana cezaevinde bakarım diyor. Sen 30 yıldır çocuklarına bütün hakaretleri yap. Çocuklarını yok say ve çocukların senin hayatın kurtulacak diye gidecekler cezaevinde yatacaklar. Böyle bir şeyi bir insan evladına zaten söylemez" diye konuştu.

VESAYET DAVASI AÇACAĞIZ

Babasının malı mülkü idare edecek durumda olmadığını gösterdiğini ileri süren Mustafa Gül, kardeşleriyle toplantı yaptığını belirterek "Onlarla alacağımız bir kararla içimizden biri malı mülkü idare için davalarımızı açacağız. Bunun yanında ben de E. Gül ve İsmail Gül’den hem Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçemi verip bu konuyla ilgili çıkan haberlerle ilgili dilekçemi vereceğim bunun yanında maddi ve manevi bütün tazminat haklarımı da kullanacağım. Biz onurlu şerefli düzgün yaşamaya bugüne kadar geldik. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz