Başkan Güllü TFF Mali Kuruluna Katıldı

Elazığ Belediyespor adına da kulüp Başkanı Serkan Güllü mavi siyahlı takımı temsil etti.

Yıldırım Demirören Başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonunun olağan mali kurulu bugün Ankarada yapılırken, Elazığ Belediyesporu burada kulüp başkanı Serkan Güllü temsil etti.

Ankara Marriott Otel'de saat 11.00'de başlayan ve günün ilerleyen saatlerine kadar devam eden genel kurulda gündeme gelen maddeler konusunda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören katılımcıları bilgilendirirken, Elazığ Belediyespor adına da kulüp Başkanı Serkan Güllü mavi siyahlı takımı temsil etti.

Reklam
Reklam

Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin kısa zamanda önemli çalışmalara ve kararlara imza attığını belirten Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Güllü, açıklamasında son olarak mali kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: