Başkan Gümrükçüoğlu, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceliyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Konaklar Mahallesi’nde asfalt çalışması yapan belediye işçileri ile...

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Konaklar Mahallesi’nde asfalt çalışması yapan belediye işçileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ve Mahalle Muhtarı Abdullah Peker ile Hakimiyet Caddesi’nde yapılan asfaltlama çalışmalarını sabahın erken saatlerinde yerinde inceleyen Başkan Gümrükçüoğlu, yaptıkları hizmetlerden dolayı asfalt işçilerine teşekkür ederek, “Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’a en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Bu kentin her bir metrekaresinde sizlerin emeği ve alın teri var. Aynı azim ve kararlılıkla bundan sonra da her şeyin en iyisine ve en güzeline layık Trabzon halkına hizmet vermeye gayret göstereceğinizden eminin” dedi.

Reklam
Reklam

2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefi ile yola çıktıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Nisan, mayıs haziran aylarında şehrin içerisinde ve mahallelerinde olacağız. Özellikle doğalgaz ve diğer altyapı hizmetlerinin geçişine bağlı olarak iki defa hizmetin tekrar etmemesi için iyi bir hesaplama ile birlikte asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk üç aydan sonrada ilçelere ve beldelere aciliyet göre asfaltlama hizmeti vereceğiz” şeklinde konuştu.

Konaklar Mahallesi Muhtarı Abdullah Peker ise mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, “Belediyemiz modern makineler ile asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Yeni asfalt serilmeden önce eski asfaltın sökülmesi çok güzel ve önemli bir uygulama. Mahallemizde doğalgaz çalışmaları tamamlanmış olması dolayısıyla son olarak asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Yollarımıza ve camimize verdikleri desteklerden dolayı mahallem halkı adına Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: