Başkan Günaydın'dan Şampiyon Güreşçiye Altın

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Edirne'de bu yıl 651'incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde deste-1'de birinci olan Belediye Güreş

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Edirne'de bu yıl 651'incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde deste-1'de birinci olan Belediye Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Sinan Bozkurt'a altın hediye etti.

Isparta Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Başlık, antrenör Remzi Kurt ve sporcu Sinan Bozkurt'u makamında kabul eden Başkan Günaydın, Bozkurt'un başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlk başkanlık döneminde kurduğunu kulübü, bu dönem yeniden başkanlığa gelmesiyle toparladığını anlatan Günaydın, "Eğer kulüp dağılmasaydı daha büyük başarılar elde edebilirdi. Kulübümüzü yürekten destekliyorum. Hedefimiz dünya çapında başarılar yakalamak" dedi.

Reklam
Reklam

Günaydın, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde elde edilen başarıdan dolayı Kulüp Başkanı Sinan Başlık ve antrenör Remzi Kurt'u tebrik etti. Günaydın, deste-1'de birinci olan Sinan Bozkurt'a da Cumhuriyet altını hediye etti.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: