Başkan Güzelbey Dil Eğitim Merkezinin Açılışını Yaptı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, İngilizce eğitimi veren bir kurumun Arapça ve Türkçe eğitim...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, İngilizce eğitimi veren bir kurumun Arapça ve Türkçe eğitim merkezinin açılışını yaptı.

Global Eğitim Organizasyonu’nun (GEO) Fevzi Çakmak bulvarındaki yeni yerinde 3 yaşından itibaren farklı seviyelere ve disiplinlere yönelik İngilizce, Arapça ve Türkçe eğitimlerinin verileceği merkezin açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Şayan Kileci, Slovenya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Mizyal Karabiber Nacaroğlu ve GEO eğitimlerine destek veren Uluslararası Eğitim Yöneticisi Masaru Kibukawa, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri, sanayici ve iş adamlarıyla çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

GEO’nun Fevzi Çakmak Bulvarında yer alan yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GEO’nun Gaziantep için bir ilk olduğunu ve şehre çok şey katacak olan önemli bir eğitim kurumu olduğunu söyledi.

Yabancı Dil eğitiminin sadece Türkiye için değil dünya içinde önemli olduğuna dikkat çeken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Asım Güzelbey ise, “GEO önemli bir ilki gerçekleştirmiştir. Türkiye’nin dünya ile aynı dili konuşmasında yabancı dil eğitiminin önemi büyüktür. GEO bu anlamda önemli adımlar atarak Gaziantepli öğrencilerin vizyonuna önemli katkılar sağlayacaktır. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

GEO yeni yerinde resim, fotoğrafçılık, yemek kulübü gibi eğitimlere imza atmanın yanında 3 yaşından itibaren farklı yaş gruplarına ve profesyonellere eğitim vermeye hazır olduğunu ifade eden GEO Yönetim Kurulu Başkanı Canan Severoğlu, “Dört yıl önce kurduğumuz GEO bu gün önceden belirlediğimiz hedefler doğrultusunda gelişmiş ve büyüme sürecini hızla sürdürmektedir. Yeni hizmet binasızda daha iyi hizmet vereceğimizi umuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz