Başkan Güzelbey, Jandarmanın Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Ülkemizdeki iç güvenlikte bugüne kadar başarılı bir çalışma gösteren jandarma teşkilatını tebrik ediyorum. Her geçen gün gelişmesini artarak hizmetine devam eden teşkilatımıza güvenimiz tam” dedi.

Jandarma Teşkilatının, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurduğunu belirten Güzelbey, “Jandarma, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında, gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş bundan sonra da olmaya devam edecektir. Jandarmamız, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

174 yıllık geçmişe sahip olan Jandarma Teşkilatı’nın, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini özümseyerek üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürdüğünü hatırlatan Güzelbey, “Bu bilinçle görev yapan jandarmamız, görevi esnasında canını feda etmekten kaçınmamış, Türk milleti de jandarmasına her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almıştır” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, “Bu anlamlı günde, halkın güven içerisinde yaşamaları için, gece gündüz demeden şehrimizde ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan Jandarma Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarını takdirle selamlıyorum. Vatan ve görev uğrunda hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, kahraman jandarmamıza sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: