Başkan Güzelbey, Kadir Gecesi Dolayısıyla Mesajı Yayımladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güzelbey mesajında, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu milletçe yaşadıklarını belirtti.

Birlik beraberlik, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olunan bugünlerde mübarek günlerin öneminin büyük olduğunu ifade eden Güzelbey, şunları kaydetti:

"Bu vesileyle aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Kadir Gecesi, yüce yaradan tarafından Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir. Her türlü kötülüğün ve çekişmenin son bulması için fırsat sayılan bu zamanları iyi değerlendirmek gerekmektedir. Aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkanıdır."

Reklam
Reklam

Güzelbey, mübarek Kadir Gecesi'nde, bu güzel vatan üzerinde yaşayan herkesin ve felaketlerle boğuşan ülkelerdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun en büyük dilekleri olduğunu vurguladı.

Güzelbey, Kadir Gece'sini kutlayarak, gecenin Türkiye'ye, İslam alemine ve bütün insanlığa hayır getirmesini diledi.

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: