Başkan Güzelbey'den Şehidin Ergani'deki Ailesine Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, terör saldırısında hayatını kaybeden İnfaz Koruma Memuru Davut...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, terör saldırısında hayatını kaybeden İnfaz Koruma Memuru Davut Azak’ın Ergani’deki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 3 yıldır Gaziantep'te infaz koruma memuru olarak görev yapan Azak’ın babası ve ağabeyi ile görüşen Başkan Güzelbey, “Kentimizde meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden evlatlarımızı unutmamız mümkün değil. Bugün Davut Azak’ın ailesinin acısını bir nebze de olsa paylaşmak istedik” dedi.

Davut Azak’ın ağabeyi ve Ergani Demir Çelik işletmelerinden emekli olan babası ile uzun uzun sohbet eden Başkan Güzelbey, “Ağabey Haydar Azak, kardeşinin geride 4 yaşında bir çocuk ile 4 aylık hamile bir eş bıraktığını, ocaklarının söndüğünü söylüyor. Olayın faillerine lanet yağdıran Haydar Kazak bu acılı günlerinde bizi Ergani’de gördükleri için şaşkınlık duyduklarını ama aynı zamanda çok memnun olduklarını belirtti” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Taziye evinden telefonla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i aradıklarını belirten Başkan Güzelbey, “Acılı babayı Bakanımız Fatma Şahin’le görüştürdük. Sayın Bakanımız ailenin yanında olduklarını dile getirerek başsağlığı dileklerini ilettiler” şeklinde konuştu.

Başkan Güzelbey’e taziye ziyaretinde Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici ile Büyükşehir Belediyesinden yetkililer eşlik ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: