Başkan Güzülbey’den Bayram Mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.Güzelbey mesajında,...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Güzelbey mesajında, bayramların insanları birbirlerine daha yakın kıldığını belirterek, “Mübarek Ramazan Bayramına, ülkemiz genelinde olduğu gibi Gaziantep’imizde de huzur ve güven ortamı içinde birlikte ulaşmış bulunuyoruz. Bayramlarımızın, yaşlıların, hastaların, yoksulların ve her çeşit yardıma ihtiyacı olanların hatırlanması ve onların gönüllerinin hoşnut edilmesi bakımından da büyük önemi bulunuyor. Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bu bayramı milletçe kenetlenerek idrak ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Güzelbey, mesajını şöyle sürdürdü, “Değerli hemşerilerimizin, huzur ve güven ortamı içinde bayramlarını geçirebilmeleri için, Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm önlemleri alınmış bulunmaktayız. Ücretsiz otobüs seferlerine ek olarak arife ve bayramın ilk gününde Büyükşehir Belediyemize bağlı otobüsler Balıklı'dan Yeşilkent ve Asri mezarlığa ücretsiz olarak taşıma hizmeti verecekler. Zabıta Daire Başkanlığı ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından da bayramda alış verişin ve dini vecibelerin huzurlu, sağlıklı bir şekilde yapabilmesi için gerekli önlemler alındı. Mübarek Ramazan Bayramı’nın idrak edildiği bu günlerde, görevlerinin başında bulunanlara, içtenlikle sevgilerimi iletirken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görevlerinin başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi de rahmetle ve şükranla andığımızı belirtmek istiyorum.”

Reklam
Reklam

Ramazan Bayramı’nın, tüm insanlığa, ülkemize ve Gaziantep’e barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Güzelbey, mesajını şu sözlerle tamamladı, “Bu duygularla, tüm Gaziantep halkının, Mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice bayramlara ulaşmalarını temenni ediyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: