Başkan Hançerli Ve AK Parti Karatay Ilçe KadınKollarından Özgür Ergun'a Ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay ilçe Kadın Kolları üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay ilçe Kadın Kolları üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, ziyarette, gönül birliğiyle el ele vererek çalışmaları aksatmadan devam edeceklerini ifade etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise memlekete hizmet noktasında bir şeyler katmanın gayreti içerisinde olduklarının belirtti.

Karatay'da siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Hançerli, ilçeye kazandırılan hizmetlerle Karatay'ın değerini artırdıklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Hançerli, bu çalışmaların hepsinde ilçe teşkilatının, meclis üyelerinin, kadın kollarının, gençlik kollarının ve milletvekillerinin çabasıyla olduğunu bildirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun ise almış olduğu görevi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, Ergun'a yeni görevinde başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: