Başkan Hasan Akgün, 3 Bin Kişiyle Aynı Sofrayı Paylaştı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mimarsinan sahilinde düzenlenen iftar yemeğinde 3 bin kişiyle aynı...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mimarsinan sahilinde düzenlenen iftar yemeğinde 3 bin kişiyle aynı sofrayı paylaştı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Mimarsinan kordonboyunda yaklaşık 3 bin Mimarsinanlı’yla iftarını açtı. 3 bin vatandaşla birlikte ilk defa kordonboyunda iftar sofrasında buluşan Başkan Akgün, Mimarsinanlılar tarafından coşkuyla karşılandı.

Gördüğü manzaradan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Hasan Akgün, “Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah gelecek sene bu sofralarda tekrar buluşuruz. Ramazan boyunca her akşam ilçemizin bir mahallesinde halkımızla kucaklaşıp, Ramazan’ın güzelliklerini, Ramazan sofrasının bereketini, bolluğunu birlikte yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Mimar Sinan sahilinin belediye tarafından yapılan çalışmalar sayesinde çok güzel bir görüntüye kavuştuğunu dile getiren Başkan Akgün, “Halkımızın yaşam standartlarını daha da artırabilmek için çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: